Maak kennis met ons aanbod

Maak een Kickstart!
Effectief afvallen, sterker en gezonder worden met het
4 weken Sterke Start traject!

Maak een Kickstart!
Effectief afvallen, sterker en gezonder worden met het
4 weken Sterke Start traject!

Personal Training

Personal Training Doetinchem
Train veilig en verantwoord onder deskundige begeleiding om effectief en doeltreffend progressie te boeken. Volg je persoonlijke trainingsprogramma, dat afgestemd is op jouw persoonlijke doelen. Leer bewegingsvaardigheden technisch perfect te beheersen en sterker in te worden. Geschikt voor de beginnende en ervaren sporten.

PT Doetinchem

Stronglift training

Small Group Training
Functionele powerlifting trainingen bij de sporthal met als doel het lichaam sterker, stabieler en vaardiger te maken. Geschikt voor dames en heren mét en zonder trainingservaring.

Outdoor training - Kruisbergse bos

Small Group Training
Openlucht trainingen bij de Kruisbergse bossen in Doetinchem. Verbeter je conditie, wordt fitter en sterker. In kleinschalige groepen en altijd onder professionele en deskundige begeleiding.

Outdoor training - Sportpark Zuid

Small Group Training
Openlucht trainingen bij het Trainingspark van Sportpark Zuid in Doetinchem. Leer stapsgewijs optrekken, opdrukken en verbeter je gripkracht. In kleinschalige groepen en altijd onder professionele en deskundige begeleiding.

Personal Coaching

Personal Coachingstraject
Maak in 4 weken een Sterke Start met krachttraining en groepslessen of transformeer met ons uniek coachingstraject in 12 weken de oude jij naar de nieuw gelukkige jij met persoonlijke coaching. Wij zijn dé experts als het gaat over voeding, training en gedragsverandering. Jij bent dé expert over je eigen lichaam en wat jij wel en niet fijn vindt. Samen vormen we een gouden duo.

Scroll naar top