Stronglift Training Doetinchem

Trainingsinformatie

Meer info? Vul je gegevens in

Powerlifting Doetinchem

Powerlift Training Doetinchem

Powerliften in Doetinchem. Word effectief sterker met de dagelijkse bewegingen tijdens de Stronglift Training: zitten-staan, duwen-trekken en tillen-neerleggen. Geen niveau is te laag of leeftijd te hoog.

Sport op je eigen niveau onder professionele en deskundige begeleiding. Leer technisch de squat, bench press en deadlift perfect beheersen. Volg wekelijks één, twee of drie keer per week de Stronglift Training en werk jezelf toe naar het Stronglift Event.

Het Stronglift Event is het grootste powerlifting evenement van Doetinchem. Tijdens dit evenement worden maximale krachttesten uitgevoerd op de elementen squat, bench press en deadlift. 

Uiterst gedreven staan we klaar om je het beste resultaat te geven en dat ook met alle plezier vast te laten houden. Start nu met het 4 weken Sterke Start traject.

Stronglift Training

1. Aanmelden

Kies het abonnement dat het beste bij jou past en meld je aan.

2. Een vliegende start

Start met de Small Group Training die jij graag wilt komen volgen.

3. Routine creëren

Volg de Stronglift Training in de sporthal in Doetinchem.

Stronglift Training Doetinchem

4. Uitdagingen voltooien

Verleg je eigen grenzen met de kracht- en conditietesten

5. Gemotiveerd blijven

Sport in een fijne en prettige sfeer met volwassen gelijkgestemden.

6. Levenstransformatie

Geniet van je succesvolle nieuwe gezonde en sportieve leefstijl!

Abonnement & Tarieven

1x per week

€39,-

Per 4 weken

2x per week

€49,-

Per 4 weken

Onbeperkt

€59,-

Per 4 weken

Sterke Start!

€180,-

Per traject

Ervaringen

Gebaseerd op 16 recensies.
Corine Straub
12/06/2021
Geverifieerd
''Sinds 2 maanden train ik 2x in de week in het bos bij @OptimaalLeefstijl. Ik voelde dat ik een andere prikkel nodig had als het gaat om lichaamsbeweging na de komst van Noah. Ik vond het best spannend om krachttraining te gaan doen. Het stond heel ver van mij af. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt. Het bos heeft me daarbij geholpen en de good vibes can Coach Berkay. Ik heb al heel wat grenzen verkend en verlegd. Ik heb veel meer energie en mentaal voel ik me super sterk. Het werkt door op alle lagen voel ik. Nooit gedacht, maar ik verheugd me op iedere training.''
Andy Tahitu
07/05/2021
Geverifieerd
Na jaren op en af trainen in de sportschool, was mijn grootste probleem het behouden van de continuïteit in het elke week trainen. Vorig jaar besloten om weg te gaan bij de sportschool en bij Berkay te gaan trainen. Financieel betaal ik weliswaar meer per maand :), maar ik krijg er uiteindelijk veel meer voor terug, dankzij Berkay als coach. Een coach die betrokken is, flexibel, en deskundig! Een coach die mijn continuïteit bewaakt en naar nieuwe levels brengt. Verder altijd leuk om tijdens of na de trainingen, nog met nieuwe uitdagende oefeningen te experimenteren! 💪🏽
Martin Jansen
03/01/2021
Geverifieerd
Trainen onder een vakkundige trainer/coach, voor iedere leeftijd en niveau toegankelijk!! Voor 1 op 1 trainen of in een small groep. Zet gewoon de stap en ervaar waartoe jezelf in staat bent.
Volkan Özkaya
01/12/2020
Geverifieerd
Berkay is een professional in niet en hart! Hij weet de juiste snaar te raken per persoon, weet je te motiveren of hij laat je juist een pas op de plaats maken! Heeft mij geholpen om mijn doelen te behalen inclusief het leren aanpakken van mijn valkuilen. Ook zijn nazorg is perfect! Zo heb ik regelmatig contact over mijn voeding en kreeg ik zelfs kleinigheidje als beterschap voor mijn gebroken pols! Zeker een aanrader !
Hassib Arianzay
18/11/2020
Geverifieerd
Zeer positief verrast. Enorm educatief waarbij mijn vorm (techniek) is geperfectioneerd. Berkay heeft het trainingsprogramma aangepast op mijn individuele wensen waarbij realistische doelen zijn opgesteld en behaald. Ik ben op een positieve manier verantwoordelijk gehouden voor mijn prestaties. Mijn mentale gezondheid is eveneens versterkt! Oprecht een aanrader.
Peter Vooren
18/11/2020
Geverifieerd
Ik ben bij Berkay gestart omdat ik al meer dan een jaar geen zin meer had om te fitnessen. Soms liep ik hard, maar ik wilde wat anders. Mijn lijf voelde futloos en ik kreeg vaker kleine klachten door mijn zittende beroep. Sinds mijn start 12 weken geleden, voel ik mij fitter, sterker en mijn lijf verandert langzaamaan mee. De trainingen zijn leuk, uitdagend en zo bedacht, dat je op elk niveau kan worden uitgedaagd. Ik heb maar twee van de 36 workouts gemist! Berkay is een professionele en deskundige coach en trainer. Zijn kennis reikt veel verder dan alleen over trainen en voeding. Tijdens zijn workouts is veel aandacht voor de juiste houding en techniek. Daar heb ik veel aan gehad. Ik hou ook van een drankje en lekker eten. De coaching van Berkay sluit feilloos aan bij mijn behoefte en samen hebben we toch mijn doelen behaald. Ik krijg het idee dat we het echt samen doen. Als het nodig is, vertelt hij je ook wat je liever niet wil horen, om toch die extra stap te maken. Samengevat, of je nu snel resultaat wilt of gewoon lekker wilt bewegen, alleen of in kleine groepjes, Berkay helpt je verder!
Izzet Yekdal
18/11/2020
Geverifieerd
Diverse soort trainingen zowel fysiek als mentaal. Trainen bij een basicfit of fitforfree is verleden tijd voor mij. Optimaal leefstijl zet je lat hoger en zorgt voor zichtbare resultaten. Coach Berkay zorgt voor alles. Bedankt Coach!
b b
21/10/2020
Geverifieerd
Ik vind je echt een geweldige coach Berkay! Je heb veel talent en ervaringen. Vooral je goede adviezen. Ik zie dat je je werk met heel veel liefde en plezier doet, je steekt veel energie in! Je zult het ver schoppen jongen. Ben erg trots op jou!!!!! Houden zo....
Fatih Arslanoglu
15/09/2020
Geverifieerd
Ik heb lange tijd bij een sportschool gesport, verschillende lessen geprobeerd, maar nooit daadwerkelijk coaching gekregen die mij echt verder hielp. De wekelijkse evaluaties en het verzamelen van data met Berkay maakten dat ik niet meer op gevoel maar met keiharde feiten vooruit begon te gaan. Inmiddels is mijn fitheid toegenomen en zet ik nieuwe persoonlijke records met de grote krachtoefeningen. Super begeleiding!

Laten we starten

Hallo!

Ik ben
coach Berkay
Laten we starten

Personal coach Berkay
Scroll naar top