Het laatste nieuws, blogs en weetjes

Gezonder leven
Blogs met tips & tricks

Waar wil jij aan werken?

Je vindt hier een overzicht van alle blogs met tips en tricks voor meer bewegen, gezonder eten, afvallen en gezond leven. 

Optimaal Leefstijl Doetinchem

Personal training en coaching in Doetinchem met blijvend resultaat.

Optimaal Leefstijl biedt een oplossing om je fit, sterk en gezond door het leven te laten gaan met deskundige coaching en uitdagende groepslessen. Geen niveau is hier te laag of leeftijd te hoog. 

Samen met jou zorgen we ervoor dat je je persoonlijke doelen behaalt en nooit meer terugvalt. Outdoor sporten bij het Kruisbergse bos, Functioneel Trainen of Powerliften in Doetinchem, voor ieders wil is er wat. 

Uiterst gedreven staan we klaar om je het beste resultaat te geven en dat ook met alle plezier vast te laten houden. Start nu met het 4 weken Sterke Start traject.

Persoonlijke coaching Doetinchem

Personal Coaching

Personal coaching Doetinchem. Doelgericht overtollige kilo’s kwijtraken en vasthouden met persoonlijke coaching. Start nu met het 4 weken Sterke Start traject.

Power Sled Training Doetinchem

Personal training

Persoonlijk trainen in Doetinchem. Sporten onder professionele en persoonlijke begeleiding. Volg je persoonlijke programma afgestemd op jouw doelen.

Small Group Training Doetinchem

SMALL Group Training

Outdoor sporten in Doetinchem. Functioneel trainen op eigen niveau met professionele en deskundige begeleiding. Geen niveau is te laag of leeftijd te hoog.

Stronglift Training Doetinchem

Stronglift training

Powerliften in Doetinchem. Word effectief sterker met de dagelijkse bewegingen: zitten-staan, duwen-trekken en tillen-neerleggen. Geschikt voor alle niveaus.

Uitstekend
Gebaseerd op 25 recensies
Danny Schutter
Danny Schutter
Berkay is optimaal leefstijl, berkay staat voor het optimale uit het dagelijks leven halen, niet alleen gebaseerd op sport en voeding, maar het complete dagelijkse leven. Ondertussen ben ik ruim 2 jaar verder als optimaal leefstijl lid - teamgenoot - vriend. En ik heb me in lange tijden niet meer zo fit gevoelt. Het gevoel van je persoonlijke records verbreken en jezelf lichamelijk uitdagen, elke dag weer, zorgd voor de motivatie en adrenaline die je wilt voelen. Ik kan iedereen aanraden om minimaal het gesprek aan te gaan, dan zien we je snel! 💚
Anne Spekreijse
Anne Spekreijse
Wat een heerlijke gym! Geen gewone sportschool waar je anoniem sport. Maar een small group training met gelijkgestemden. Ieder op zijn eigen niveau zodat je soms een betere om hulp kan vragen, en soms de betere bent die om hulp gevraagd wordt. Maar altijd is Berkay aanwezig om je te helpen. Dat is zijn kracht. Er zijn voor je. Elke training weer. Zijn kennis en kunde kent geen grens, en zijn positieve kijk is enorm motiverend en helpend. Ik heb mijn 2 persoonlijke doelen bij hem behaald: Plezier hebben in sporten en daardoor een fit lijf. En afvallen met een betere kijk op voeding. Ik ben zo blij dat ik optimaal Leefstijl en Berkay heb gevonden!
TiaraChayenne
TiaraChayenne
Hele fijne club waarbij je stapsgewijs en onder goede begeleiding fitter en sterker leert worden. Ik begon mijn journey met een 12 weken PT traject waarbij ik onderandere aan wilde komen. Door de juiste begeleiding ben ik 8 kg aangekomen. Inmiddels volg ik wekelijks de bootcamps in een fijne omgeving en de stronglift trainingen en groei ik nog steeds elke week. Zeker een aanrader! Thanks coach Berkay, thanks Optimaal Leefstijl.
Zohreh Ghadery
Zohreh Ghadery
Yes... started my Powerlifting here with Berkey... He is great coach👌, explaining and telling me how to handle the heavy lifting from start. I kept practicing every tuesdays and thursdays and sometime saturdays and after a while I could tell how my body are changing and getting stronger rhorough those exercises. love it and whilling to keep it up with the lifting weights slowly and step by step 💪💪. There is no comptition at this point.. only building up the strenght. I trouly recommend him and his coaching for anyone who wants to start even from scrach. 🌹🤟 Peace & love Z.
Kemal Kaan
Kemal Kaan
Persoonlijke begeleiding, leuke groep en gemotiveerde groep die elkaar ondersteund. Vooral erg leuk omdat je ook in de natuur kan sporten waarbij de omgeving persoonlijk wordt uitgezocht
Okhan Huy
Okhan Huy
Topcoach, persoonlijk begeleiding altijd perfect.
Marloes
Marloes
September 2021 ben ik begonnen met sporten bij Berkay. Na 3 zwangerschappen en een aantal jaren niet gesport te hebben, wilde ik het sporten weer gaan oppakken. Eerst ben ik gestart met Personal training, dit hielp mij de drempel over. Ik had stimulans nodig om weer te gaan starten met sporten, even een extra stok achter de deur om te voorkomen dat ik zou kiezen voor die aantrekkelijke bank na een drukke dag :-) De geduldige begeleiding van Berkay hierbij was erg prettig. Inmiddels doe ik mee aan de small group trainingen, en dit bevalt goed! Het is fijn om samen met een leuk groepje mensen te sporten! Iedereen sport op eigen niveau en tempo!
Mary de Weever
Mary de Weever
Sterk van start zo was ik vorig jaar met de outdoortraining in de kruisbergse bos begonnen bij coach Berkay. Ik ben fitter geworden en heb meer energie. Hij legt je duidelijk uit hoe je een training moet uit oefenen ook d.m.v. plaatjes. Kettle bell, dip bars, sport ringen, en en nog meer trainingsmateriaal, you name it, Berkay neemt ze allemaal mee zodat we in de bos op een leuke manier kunnen bewegen. Ga zo door Berkay, Vamos muchacho....
Jelle Raddatz
Jelle Raddatz
Berkay is een topper! Je hebt de keuze om zowel binnen als buiten te trainen. Daarnaast vind ik de small group trainingen erg leuk! Gezelligheid en sporten tegelijk, wat wil je nog meer. Ook met groepstrainingen heeft Berkay nog steeds ook focus voor de individu.
tamara menning
tamara menning
Berkay is een top coach! De lessen zijn goed opgebouwd en altijd anders. Iedere training is een uitdaging. Het buiten sporten vind ik heerlijk. Aanrader!

Abonnement & Tarieven

1x per week

€39,-

Per 4 weken

2x per week

€49,-

Per 4 weken

Onbeperkt

€59,-

Per 4 weken

Sterke Start!

€180,-

Per traject

Hallo!

Ik ben
coach Berkay
Meer hulp nodig?
Laten we kennis maken

Contact Optimaal Leefstijl
Scroll naar boven