De voordelen van personal training

Deskundige personal trainer Doetinchem

Deel dit bericht op:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Deskundige personal trainer Doetinchem

De voordelen van personal training op een rij

Wil jij graag afvallen, fitter worden en een strakker lichaam? Maar vind je het lastig om de juiste oefeningen te vinden of eng om überhaupt te starten met sporten? Dan is personal training wellicht een optie voor je. Bij Optimaal Leefstijl bieden we personal training aan met ons Sterke Start traject. Benieuwd hoe dat precies werkt? Wij zetten alle informatie en de voordelen ervan voor je op een rij.

Personal training: aan de slag met een duidelijk plan

Zelfstandig starten met hardloop- of wandelschema’s, zelfstandig gebruikmaken van apparaten in de sportschool of thuis online sportlessen volgen. Het zijn verschillende manieren om meer in beweging te komen en je kwaliteit van leven te bevorderen. Maar biedt het eigenhandig aan de slag gaan ook de uitkomst voor de langere termijn om een gezondere levensstijl vast te houden? Over het algemeen niet. Naast sporten zijn andere leefstijlfactoren ook belangrijk om fit te worden. Denk aan voedingsadvies en mentale coaching. Personal training kan je daarbij helpen.

Een personal coach helpt je tijdens de één op één trainingen door je persoonlijke begeleiding aan te bieden bij het uitvoeren van verschillende fitness oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je veilig en verantwoord sterker, fitter en slanker kunt worden. Ervaar jij moeite met één van de onderdelen? Dan staat jouw personal trainer klaar om het je uit te leggen en bij te staan waar nodig. Zo haal je het beste uit jezelf en zal je effectiever de kwaliteit van je leven zien verbeteren.

Personal Coaching Doetinchem

Personal training of duo training in Doetinchem onder professionele en deskundige begeleiding.

Voedingsplan en advies op maat

Er zijn verschillende manier om met je voeding aan de slag te gaan. Een voedingsplan is persoonlijk en niet universeel. Koolhydraatarm, Intermittent fasting, suikervrij, Paleo of carb backloading. Het zijn allemaal methodes die voor de één kan werken en voor de ander niet. Er zijn meer dan genoeg manieren om je voedingspatroon te veranderen zodat je blijvend kunt afvallen. Maar deze zijn niet allemaal even goed voor je lichaam. Een personal coach helpt je met een persoonlijke voedingsplan en voedingsadvies op maat, waardoor je meer inzicht en kennis krijgt en kunde ontwikkelt om een gezond voedingspatroon duurzaam vast te houden. Naast het afnemen van personal training bij Optimaal Leefstijl coachen we je met persoonlijke recepten, zodat je gevarieerd, lekker en gezond blijft eten zonder dat het je moeite kost. Door in kleine, geleidelijke stappen je eetpatroon aan te passen, ontwikkel je een nieuwe leefstijl. Op de korte termijn zal je snel resultaten ervaren en op de lange termijn zal je de resultaten ook zien. Door kleine stapsgewijze aanpassingen, houd je de leefstijl in de toekomst gemakkelijker vol.

Wees je gedachten de baas met positieve mental coaching

Met personal training sport je persoonlijk en word je ook op mentaal vlak gemotiveerd, geïnspireerd en uitgedaagd. Je persoonlijke trainer geeft jou alle tools om ervoor te zorgen dat je zowel in je goede als in je mindere dagen door blijft gaan om je persoonlijke doelen te behalen. Ga daarom aan de slag gaan met je personal trainer als je (weer) fitter en vitaler wilt worden. Door gespreksvoeringen en persoonlijke coaching leer jij je gedachten de baas te worden, krijg je meer invloed op je lichaam en zal het vasthouden van nieuwe gewoontes makkelijker gaan. Een personal coach zorgt ervoor dat je positiever en oplossingsgerichter gaat denken. Dankzij deze mentale switch zal jij je sterker, vitaler, energieker en uiteindelijk fitter voelen.

Optimaal Leefstijl Doetinchem

Persoonlijke trainen in de openlucht bij de Kruisbergse bossen in Doetinchem

Starten met personal training Doetinchem

Het zal je nu vast duidelijk zijn geworden dat personal training je veel voordelen oplevert. Het is nu de zaak om de juiste persoon te vinden die jou kan helpen. Wil je na het lezen van dit blog ook zelf personal training afnemen? Heb jij dat ene extra zetje nodig? Optimaal Leefstijl staat voor je klaar om je de helpende hand te bieden. Tijdens het Sterke Start traject werk je samen met je personal trainer aan een gezond en fit lichaam. Naast personal training ontvang je iedere week voedingsadviezen op maat dat speciaal samengesteld wordt door jou deskundige personal coach. Is je interesse gewekt? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend en gratis proefles.

Deel dit bericht op:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Wellicht ook interessant

Scroll naar boven