PRIVILEGED GROUP TRAINING

Sporten om fit te blijven, af te vallen of kracht en conditie te verbeteren? 
Je kan meer dan dat en wij leveren meer dan dat.
Wij geloven in de kracht van beweging en coaching en daarom combineren wij deze twee elementen.
Sport in een vertrouwd volwassen groep samen met diverse ondernemers, drukwerkende ouders en sportfanaten om jouw doelen te behalen.
Met jouw voorrecht train je onder verantwoorde begeleiding van coach Berkay, ervaringsdeskundige en expert om jou efficiënt te laten bewegen en vooruit te brengen.

 

De stok dat zijn wij, de lat die bepaal jij.

HET PROCES

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Intake

Meld je aan voor vrijblijvend intake. Je maakt kennis met coach Berkay die jouw gezondheid en sportgeschiedenis in kaart brengt, je sturing geeft wat het beste bij jou zal passen en je verder helpt richting de praktijk. 

Stap 1

Stap 2

Doelen

Samen met je coach wordt er een specifiek hoofddoel opgesteld dat acceptabel is. Zo kan je optimaal aan jouw doel werken en realiseren. Wij zijn realistisch en direct bij het opstellen van doelen. Wanneer de verwachtingspatronen niet met elkaar matchen, dan wordt dat eerlijk en helder onderbouwd aangegeven. Transparantie en helderheid is wat het vertrouwen in het proces tussen coach en coachee zal doen stijgen. Wij focussen op successen voor bij de lange termijn.

Stap 2

Stap 3

Meten is weten

Het boeken van progressie kan op gevoel en middels data. In de praktijk werk je onder begeleiding van expert coach Berkay. Geleidelijk schroef je slim de intensiteit, frequentie, het volume of een ander trainingsprincipe op om daadwerkelijk stappen te maken. Omdat het gevoel een valkuil kan zijn, wordt er ook data verzameld. Jou coach meet een aantal aspecten op, geeft persoonlijk feedback mee op de technische uitvoering van diverse bewegingsvormen, analyseert de verzamelde data en geeft je persoonlijke feedback mee. Zo kan de progressie feitelijk hard gemaakt worden en is het niet alleen maar ”ik ben kapot”. Want onthoud goed; de beste trainingen zijn de trainingen waarbij je voldoende energie overhoudt om optimaal te kunnen herstellen. En dat is verantwoord werken.

Stap 3

Stap 4

Een sterke start

Hoe mooi en goed een doel ook opgesteld is, het komt er uiteindelijk op neer om het in de praktijk waar te maken. Samen met je coach begin je bij ons aan een sterke start!

Stap 4

MEMBERSHIP

Privileged Group Training

PREMIUM

1x Per week
  • "Ok, ik ga even rustig van start..."

PREMIUM GOLD

2x Per week
  • "Weetje wat, ik ga voor het dubbele!"

PREMIUM JUMBO

3x Per week
  • "It’s getting serious here…"

PLATINUM

4x Per week
  • "’Er is geen weg terug. Ik ga all-in voor een volledig gezond & fit leefstijl!"

PREMIUM

1x Per week
  • "Ok, ik ga rustig van start..."

PREMIUM GOLD

2x Per week
  • "Weetje wat, ik ga voor het dubbele!"

PREMIUM JUMBO

3x Per week
  • "It’s getting serious here…"

PLATINUM

4x Per week
  • "’Er is geen weg terug. Ik ga voor volledig een gezonder & fitter leefstijl!"
Scroll naar top