Hallo! Ik ben coach Berkay

Dé gezonde leefstijl
expert van
Achterhoek

Dé gezonde
leefstijl expert
van Achterhoek

Wij focussen op blijvende resultaten

Wat kan Optimaal Leefstijl voor jou betekenen ?

Over Optimaal Leefstijl

Personal trainer en coach in Doetinchem

Berkay, oprichter van Optimaal Leefstijl, is sportfanaat in hart en nieren en houd van effectief trainen met blijvend resultaat. Als energievolle jongeman wist hij al op hele jonge leeftijd dat zijn toekomstige baan verband zou hebben met sport en gezondheid. 

Berkay wilt de kennis die hij heeft verzameld door middel van universitair onderwijs en praktijkervaring delen met anderen die een passie hebben voor de wetenschap achter spieropbouw, vetverlies en gezonder worden. Uiterst gedreven doet hij dat met alle plezier middels zijn eigen ontwikkeld succesformule.

‘’Ik doe het werk dat ik doe met passie. Ik hou van de mensen die ik ontmoet. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en ik ben de persoon waar ze altijd terecht kunnen om leidraad en energie te tanken. Ik geef een luisterend oor naar wat iemand te zeggen heeft en vind het leuk om samen barrières te doorbreken. Ik omhels de angst van iemand en begeleid hem en haar daarbij om daar juist een sterkte van te maken. Misschien kruisen onze paden in de echte wereld en kunnen we er samen verder over sparren.”.

Wil jij het niet aan de toeval overlaten? Neem nu contact op.

Over Optimaal Leefstijl

Transformeren van de oude jij naar dé nieuwe
stralende jij!

Missie van optimaal leefstijl

Personal training en coaching in Doetinchem met blijvend resultaat.

Ga samen met jou coach en personal trainer in Doetinchem aan de slag voor blijvend resultaat. Optimaal Leefstijl biedt je een oplossing om sportief en gezond te leven met persoonlijke coaching en uitdagende groepslessen. Sport op je eigen niveau in een fijne sfeer en omgeving met volwassen gelijkgestemden.

Onze basis is opgebouwd uit het feit dat jij op jou manier uniek bent. Wij richten ons met kwalitatief hoogwaardig niveau persoonlijke training en coaching op duurzaam resultaat. Jou personal trainer en coach is uiterst gedreven om je niet alleen het beste resultaat te geven, maar dat ook met alle plezier vast te laten houden.

Transformeer de oude jij naar dé nieuwe gelukkige en stralende jij samen met de professionele en deskundige begeleiding.

Over Optimaal Leefstijl

Ga gezonder en gelukkiger door het leven en val nooit meer terug!

Over Optimaal Leefstijl

Visie van optimaal leefstijl

Personal Coaching en training in Doetinchem met blijvend resultaat.

Optimaal Leefstijl helpt jou niet alleen om algemene adviezen over voeding, bewegen, slaap en ontspanning om te zetten in een persoonlijk plan, maar biedt vooral persoonlijk begeleiding om dat plan werkelijkheid te maken.

Daarbij gaat het om zaken als weten hoe je lichaam en geest werken, je tijd en energie beheren, goed omgaan met je omgeving en stress en onrust kunnen hanteren. Centraal staat het vinden en versterken van motivatie en drijfveren en van daaruit goede keuzes laten maken.

Zo kan jij zoveel mogelijk fysiek en mentaal gezond en gelukkig de tijd doorbrengen!

 

Hallo!

Ik ben
coach Berkay
Laten we starten

Personal coach Berkay
Scroll naar top