Hallo! Ik ben coach Berkay

Dé gezonde leefstijl
expert van
Achterhoek

Dé gezonde
leefstijl expert
van Achterhoek

Wij focussen op blijvende resultaten

Wat kan Personal training voor jou betekenen ?

Personal Trainer & Coach

Personal Trainer Optimaal Leefstijl

Onze deskundige Optimaal Leefstijl personal trainers in Doetinchem zijn er om jou te motiveren en te coachen zodat jij je doelstelling bereikt. Dit kunnen doelstellingen zijn met betrekking tot afvallen, herstellen na een blessure, langdurige ziekte, of misschien heb je last van burn out symptomen. Iedere Optimaal Leefstijl personal trainer maakt een programma voor jou op maat. Om jouw doel te halen wordt er gebruik gemaakt van het succesvolle Sterke Start programma.

Wat is Personal Training?

Personal training is een 1-op-1 trainingsvorm waarbij je samen met een persoonlijke trainer sport om jouw individuele doelen te behalen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, een personal trainer biedt maatwerk begeleiding op jouw niveau. Personal trainingen kunnen op diverse locaties plaatsvinden, bijvoorbeeld in onze sporthal of in de buitenlucht bij het Kruisbergse bos.

Het is bewezen dat personal training de beste investering is om de beste fysieke en mentale resultaten te behalen. Door te investeren in persoonlijke begeleiding krijg je vanaf het begin de juiste kennis, kunde en motivatie mee om jouw doelen te bereiken en te behouden op de lange termijn.

Personal Training Optimaal Leefstijl

Je eigen Personal Trainer

Personal fitness Trainer Optimaal Leefstijl

Ben jij op zoek naar een manier om jouw persoonlijke doelen te bereiken en wil je professionele begeleiding? Onze gecertificeerde personal trainers in Doetinchem staan voor je klaar om jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve manier te begeleiden naar jouw gewenste resultaat.

Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing en ons doel is pas bereikt wanneer jij tevreden bent. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe onze personal trainers jou kunnen ondersteunen op weg naar een gezonde en actieve levensstijl!

Kosten Personal Training

Benieuwd naar de kosten van Personal Training? Bij ons is er voor elk budget een passend programma! We stemmen de kosten af op jouw persoonlijke situatie en geven je een op maat gemaakt advies. Bij Optimaal Leefstijl Doetinchem hanteren we in plaats van een prijs per training een tarief per week, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Veel mensen denken dat een personal trainer erg duur is, maar met ons flexibele systeem is dit niet het geval. Met de juiste begeleiding zal je snel en effectief resultaten behalen en je fitter en sterker voelen dan ooit tevoren. Ons deskundige team staat voor je klaar en helpt je graag verder. Wacht niet langer en start vandaag nog.

Erkende Personal Trainers

Personal Trainer Berkay

Bij Optimaal Leefstijl Doetinchem werken alleen de beste personal trainers en leefstijlcoaches. Onze trainers hebben een hbo-achtergrond en beschikken over meerdere diploma’s en certificaten. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben onze trainers de kennis, ervaring en feeling om jou te begeleiden en op je gemak te stellen, terwijl ze tegelijkertijd de beste resultaten behalen.

Naast personal training bieden wij ook persoonlijk voedingsadvies aan in samenwerking met een voedingsdeskundige. Wij evalueren regelmatig of jouw doelstellingen behaald worden en onze personal trainers werken zelfs met resultaatgarantie. Neem contact op met Optimaal Leefstijl Doetinchem voor de beste personal training en coaching ervaring!

Ervaringen

Gebaseerd op 16 recensies.
Corine Straub
12/06/2021
Geverifieerd
''Sinds 2 maanden train ik 2x in de week in het bos bij @OptimaalLeefstijl. Ik voelde dat ik een andere prikkel nodig had als het gaat om lichaamsbeweging na de komst van Noah. Ik vond het best spannend om krachttraining te gaan doen. Het stond heel ver van mij af. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt. Het bos heeft me daarbij geholpen en de good vibes can Coach Berkay. Ik heb al heel wat grenzen verkend en verlegd. Ik heb veel meer energie en mentaal voel ik me super sterk. Het werkt door op alle lagen voel ik. Nooit gedacht, maar ik verheugd me op iedere training.''
Andy Tahitu
07/05/2021
Geverifieerd
Na jaren op en af trainen in de sportschool, was mijn grootste probleem het behouden van de continuïteit in het elke week trainen. Vorig jaar besloten om weg te gaan bij de sportschool en bij Berkay te gaan trainen. Financieel betaal ik weliswaar meer per maand :), maar ik krijg er uiteindelijk veel meer voor terug, dankzij Berkay als coach. Een coach die betrokken is, flexibel, en deskundig! Een coach die mijn continuïteit bewaakt en naar nieuwe levels brengt. Verder altijd leuk om tijdens of na de trainingen, nog met nieuwe uitdagende oefeningen te experimenteren! 💪🏽
Martin Jansen
03/01/2021
Geverifieerd
Trainen onder een vakkundige trainer/coach, voor iedere leeftijd en niveau toegankelijk!! Voor 1 op 1 trainen of in een small groep. Zet gewoon de stap en ervaar waartoe jezelf in staat bent.
Volkan Özkaya
01/12/2020
Geverifieerd
Berkay is een professional in niet en hart! Hij weet de juiste snaar te raken per persoon, weet je te motiveren of hij laat je juist een pas op de plaats maken! Heeft mij geholpen om mijn doelen te behalen inclusief het leren aanpakken van mijn valkuilen. Ook zijn nazorg is perfect! Zo heb ik regelmatig contact over mijn voeding en kreeg ik zelfs kleinigheidje als beterschap voor mijn gebroken pols! Zeker een aanrader !
Hassib Arianzay
18/11/2020
Geverifieerd
Zeer positief verrast. Enorm educatief waarbij mijn vorm (techniek) is geperfectioneerd. Berkay heeft het trainingsprogramma aangepast op mijn individuele wensen waarbij realistische doelen zijn opgesteld en behaald. Ik ben op een positieve manier verantwoordelijk gehouden voor mijn prestaties. Mijn mentale gezondheid is eveneens versterkt! Oprecht een aanrader.
Peter Vooren
18/11/2020
Geverifieerd
Ik ben bij Berkay gestart omdat ik al meer dan een jaar geen zin meer had om te fitnessen. Soms liep ik hard, maar ik wilde wat anders. Mijn lijf voelde futloos en ik kreeg vaker kleine klachten door mijn zittende beroep. Sinds mijn start 12 weken geleden, voel ik mij fitter, sterker en mijn lijf verandert langzaamaan mee. De trainingen zijn leuk, uitdagend en zo bedacht, dat je op elk niveau kan worden uitgedaagd. Ik heb maar twee van de 36 workouts gemist! Berkay is een professionele en deskundige coach en trainer. Zijn kennis reikt veel verder dan alleen over trainen en voeding. Tijdens zijn workouts is veel aandacht voor de juiste houding en techniek. Daar heb ik veel aan gehad. Ik hou ook van een drankje en lekker eten. De coaching van Berkay sluit feilloos aan bij mijn behoefte en samen hebben we toch mijn doelen behaald. Ik krijg het idee dat we het echt samen doen. Als het nodig is, vertelt hij je ook wat je liever niet wil horen, om toch die extra stap te maken. Samengevat, of je nu snel resultaat wilt of gewoon lekker wilt bewegen, alleen of in kleine groepjes, Berkay helpt je verder!
Izzet Yekdal
18/11/2020
Geverifieerd
Diverse soort trainingen zowel fysiek als mentaal. Trainen bij een basicfit of fitforfree is verleden tijd voor mij. Optimaal leefstijl zet je lat hoger en zorgt voor zichtbare resultaten. Coach Berkay zorgt voor alles. Bedankt Coach!
b b
21/10/2020
Geverifieerd
Ik vind je echt een geweldige coach Berkay! Je heb veel talent en ervaringen. Vooral je goede adviezen. Ik zie dat je je werk met heel veel liefde en plezier doet, je steekt veel energie in! Je zult het ver schoppen jongen. Ben erg trots op jou!!!!! Houden zo....
Fatih Arslanoglu
15/09/2020
Geverifieerd
Ik heb lange tijd bij een sportschool gesport, verschillende lessen geprobeerd, maar nooit daadwerkelijk coaching gekregen die mij echt verder hielp. De wekelijkse evaluaties en het verzamelen van data met Berkay maakten dat ik niet meer op gevoel maar met keiharde feiten vooruit begon te gaan. Inmiddels is mijn fitheid toegenomen en zet ik nieuwe persoonlijke records met de grote krachtoefeningen. Super begeleiding!

Dit is jouw moment!

Ik ben
coach Berkay
Laten we starten

Personal coach Berkay
Scroll naar top