Hallo! Ik ben coach Berkay

Dé gezonde leefstijl
expert van
Achterhoek

Dé gezonde
leefstijl expert
van Achterhoek

Wij focussen op blijvende resultaten

Wat kan Personal training voor jou betekenen ?

Personal Training in Doetinchem

Zoek je Personal Training in Doetinchem?Onze Personal Training biedt jou een fitnesservaring op maat, waarbij onze professionele trainers je individueel begeleiden en ondersteunen. Dit is de snelste en meest effectieve weg naar het bereiken van jouw fitnessdoelen, omdat elke training specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Bij ons draait het niet alleen om resultaten, maar ook om jouw motivatie en zelfvertrouwen.

We begrijpen dat serieus werken aan je gezondheid en fitheid een persoonlijke reis is, en daarom bieden we de persoonlijke aandacht en ondersteuning die je nodig hebt om te slagen.

Met Personal Training voel je je gemotiveerd en vol vertrouwen, en kun je jouw gezondheidsdoelen echt verwezenlijken.

Op zoek naar een deskundige, professionele en ervaren Personal Trainer? Maak kennis met coach Berkay, jouw toegewijde fitnesspartner die je zal begeleiden op jouw reis naar een gezonder en fitter leven. Met ruim 13 jaar ervaring en een indrukwekkend trackrecord in het helpen van klanten bij het bereiken van hun fitnessdoelen, is hij gepassioneerd door gezondheid en welzijn.

Zijn certificeringen en continue bijscholing garanderen dat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en technieken in de fitnesswereld. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt leiden, coach Berkay is hier om je te begeleiden en te inspireren.

Personal Training

Personal Trainer & Coach

Personal Trainer Optimaal Leefstijl

Onze deskundige Optimaal Leefstijl personal trainers in Doetinchem zijn er om jou te motiveren en te coachen zodat jij je doelstelling bereikt. Dit kunnen doelstellingen zijn met betrekking tot afvallen, herstellen na een blessure, langdurige ziekte, of misschien heb je last van burn out symptomen. Iedere Optimaal Leefstijl personal trainer maakt een programma voor jou op maat. Om jouw doel te halen wordt er gebruik gemaakt van het succesvolle Sterke Start programma.

Wat is Personal Training?

Personal training is een 1-op-1 trainingsvorm waarbij je samen met een persoonlijke trainer sport om jouw individuele doelen te behalen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, een personal trainer biedt maatwerk begeleiding op jouw niveau. Personal trainingen bij ons kunnen op diverse locaties plaatsvinden, bijvoorbeeld in onze sporthal, aan huis of in de buitenlucht bij het Kruisbergse bos.

Het is bewezen dat personal training de beste investering is om de beste fysieke en mentale resultaten te behalen. Door te investeren in persoonlijke begeleiding krijg je vanaf het begin de juiste kennis, kunde en motivatie mee om jouw doelen te bereiken en te behouden op de lange termijn.

Personal Training Optimaal Leefstijl

Je eigen Personal Trainer

Personal fitness Trainer Optimaal Leefstijl

Ben jij op zoek naar een manier om jouw persoonlijke doelen te bereiken en wil je professionele begeleiding? Onze gecertificeerde personal trainers in Doetinchem staan voor je klaar om jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve manier te begeleiden naar jouw gewenste resultaat.

Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing en ons doel is pas bereikt wanneer jij tevreden bent. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe onze personal trainers jou kunnen ondersteunen op weg naar een gezonde en actieve levensstijl!

Kosten Personal Training?

Benieuwd naar de kosten van Personal Training? Bij ons is er voor elk budget een passend programma! We stemmen de kosten af op jouw persoonlijke situatie en geven je een op maat gemaakt advies. Bij Optimaal Leefstijl Doetinchem gaan we heel persoonlijk te werk. We horen graag meer over jouw situatie en de omvang van je doel. Daarna kunnen we vertellen hoe jouw unieke traject eruit gaat zien, hoe lang het duurt en wat het bijbehorende kostenplaatje is. Laat onderin je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking. En de eerste stap is gezet.

Veel mensen denken dat een personal trainer erg duur is, maar met ons flexibele systeem is dit niet het geval. Met de juiste begeleiding zal je snel en effectief resultaten behalen en je fitter en sterker voelen dan ooit tevoren. Ons deskundige team staat voor je klaar en helpt je graag verder. Wacht niet langer en start vandaag nog.

Erkende Personal Trainers

Personal Trainer Berkay

Bij Optimaal Leefstijl Doetinchem werken alleen de beste personal trainers en leefstijlcoaches. Onze trainers hebben een hbo-achtergrond en beschikken over meerdere diploma’s en certificaten. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben onze trainers de kennis, ervaring en feeling om jou te begeleiden en op je gemak te stellen, terwijl ze tegelijkertijd de beste resultaten behalen.

Naast personal training bieden wij ook persoonlijk voedingsadvies aan in samenwerking met een voedingsdeskundige. Wij evalueren regelmatig of jouw doelstellingen behaald worden en onze personal trainers werken zelfs met resultaatgarantie. Neem contact op met Optimaal Leefstijl Doetinchem voor de beste personal training en coaching ervaring!

Ervaringen

Uitstekend
Gebaseerd op 25 recensies
Danny Schutter
Danny Schutter
Berkay is optimaal leefstijl, berkay staat voor het optimale uit het dagelijks leven halen, niet alleen gebaseerd op sport en voeding, maar het complete dagelijkse leven. Ondertussen ben ik ruim 2 jaar verder als optimaal leefstijl lid - teamgenoot - vriend. En ik heb me in lange tijden niet meer zo fit gevoelt. Het gevoel van je persoonlijke records verbreken en jezelf lichamelijk uitdagen, elke dag weer, zorgd voor de motivatie en adrenaline die je wilt voelen. Ik kan iedereen aanraden om minimaal het gesprek aan te gaan, dan zien we je snel! 💚
Anne Spekreijse
Anne Spekreijse
Wat een heerlijke gym! Geen gewone sportschool waar je anoniem sport. Maar een small group training met gelijkgestemden. Ieder op zijn eigen niveau zodat je soms een betere om hulp kan vragen, en soms de betere bent die om hulp gevraagd wordt. Maar altijd is Berkay aanwezig om je te helpen. Dat is zijn kracht. Er zijn voor je. Elke training weer. Zijn kennis en kunde kent geen grens, en zijn positieve kijk is enorm motiverend en helpend. Ik heb mijn 2 persoonlijke doelen bij hem behaald: Plezier hebben in sporten en daardoor een fit lijf. En afvallen met een betere kijk op voeding. Ik ben zo blij dat ik optimaal Leefstijl en Berkay heb gevonden!
TiaraChayenne
TiaraChayenne
Hele fijne club waarbij je stapsgewijs en onder goede begeleiding fitter en sterker leert worden. Ik begon mijn journey met een 12 weken PT traject waarbij ik onderandere aan wilde komen. Door de juiste begeleiding ben ik 8 kg aangekomen. Inmiddels volg ik wekelijks de bootcamps in een fijne omgeving en de stronglift trainingen en groei ik nog steeds elke week. Zeker een aanrader! Thanks coach Berkay, thanks Optimaal Leefstijl.
Zohreh Ghadery
Zohreh Ghadery
Yes... started my Powerlifting here with Berkey... He is great coach👌, explaining and telling me how to handle the heavy lifting from start. I kept practicing every tuesdays and thursdays and sometime saturdays and after a while I could tell how my body are changing and getting stronger rhorough those exercises. love it and whilling to keep it up with the lifting weights slowly and step by step 💪💪. There is no comptition at this point.. only building up the strenght. I trouly recommend him and his coaching for anyone who wants to start even from scrach. 🌹🤟 Peace & love Z.
Kemal Kaan
Kemal Kaan
Persoonlijke begeleiding, leuke groep en gemotiveerde groep die elkaar ondersteund. Vooral erg leuk omdat je ook in de natuur kan sporten waarbij de omgeving persoonlijk wordt uitgezocht
Okhan Huy
Okhan Huy
Topcoach, persoonlijk begeleiding altijd perfect.
Marloes
Marloes
September 2021 ben ik begonnen met sporten bij Berkay. Na 3 zwangerschappen en een aantal jaren niet gesport te hebben, wilde ik het sporten weer gaan oppakken. Eerst ben ik gestart met Personal training, dit hielp mij de drempel over. Ik had stimulans nodig om weer te gaan starten met sporten, even een extra stok achter de deur om te voorkomen dat ik zou kiezen voor die aantrekkelijke bank na een drukke dag 🙂 De geduldige begeleiding van Berkay hierbij was erg prettig. Inmiddels doe ik mee aan de small group trainingen, en dit bevalt goed! Het is fijn om samen met een leuk groepje mensen te sporten! Iedereen sport op eigen niveau en tempo!
Mary de Weever
Mary de Weever
Sterk van start zo was ik vorig jaar met de outdoortraining in de kruisbergse bos begonnen bij coach Berkay. Ik ben fitter geworden en heb meer energie. Hij legt je duidelijk uit hoe je een training moet uit oefenen ook d.m.v. plaatjes. Kettle bell, dip bars, sport ringen, en en nog meer trainingsmateriaal, you name it, Berkay neemt ze allemaal mee zodat we in de bos op een leuke manier kunnen bewegen. Ga zo door Berkay, Vamos muchacho....
Jelle Raddatz
Jelle Raddatz
Berkay is een topper! Je hebt de keuze om zowel binnen als buiten te trainen. Daarnaast vind ik de small group trainingen erg leuk! Gezelligheid en sporten tegelijk, wat wil je nog meer. Ook met groepstrainingen heeft Berkay nog steeds ook focus voor de individu.
tamara menning
tamara menning
Berkay is een top coach! De lessen zijn goed opgebouwd en altijd anders. Iedere training is een uitdaging. Het buiten sporten vind ik heerlijk. Aanrader!

Dit is jouw moment!

Ik ben
coach Berkay
Laten we starten

Personal coach Berkay
Scroll naar boven