Maak kennis met ons aanbod

Maak een Kickstart!
Met het 4 weken
Sterke Start traject

Maak een Kickstart!
met het 4 weken
Sterke Start traject

Complete overzicht van ons aanbod

Een compleet overzicht van ons aanbod. Van persoonlijk trainen in Doetinchem tot aan diverse Small Group Trainingen. Zowel persoonlijke trainingen als de groepslessen worden altijd onder professionele en deskundige begeleiding uitgevoerd. 

Onze trainers zijn universitair opgeleid. Wij gebruiken sport en coaching als middel om jou zo goed en effectief mogelijk te kunnen begeleiden.

Met een breed scala aan groepstrainingen hebben we een breed aanbod waar je bij ons divers kan sporten. Ons aanbod bestaat uit: Bootcampen in Doetinchem, Power Sled Training, Functioneel Indoor Training, Outdoor Training en Powerliften in Doetinchem. Een korte sfeerimpressie van ons aanbod vind je hieronder.

Personal Training Doetinchem - Aanbod

Personal Training

Personal Training Doetinchem
Train veilig en verantwoord onder deskundige begeleiding om effectief en doeltreffend progressie te boeken. Volg je persoonlijke trainingsprogramma, dat afgestemd is op jouw persoonlijke doelen. Leer bewegingsvaardigheden technisch perfect te beheersen en sterker in te worden. Geschikt voor de beginnende en ervaren sporten.

Stronglift training

Powerliften in Doetinchem
Word effectief sterker met de dagelijkse bewegingen: zitten-staan, duwen-trekken en tillen-neerleggen. Geschikt voor dames en heren mét en zonder trainingservaring.

Bootcamp - Kruisbergse bos

Bootcampen in Doetinchem
Openlucht Outdoor sporten in Doetinchem bij het Kruisbergse bos. Verbeter je conditie, word fitter en sterker. Geen niveau is te laag of leeftijd te hoog.

Outdoor training - Sportpark Zuid

Outdoor Trainen in Doetinchem
Openlucht Outdoor training bij het Trainingspark van Sportpark Zuid in Doetinchem. Leer stapsgewijs optrekken, opdrukken en verbeter je gripkracht. Geen niveau is te laag of leeftijd te hoog.

Power Sled Training Doetinchem

Power Sled Trainen in Doetinchem
De training om je kracht en conditie te testen en uitdagen. Ervaar de intense training door duw- en trekbewegingen uit te voeren met de slee. Verbeter zonder veel impact op je lichaam je kracht, atletisch vermogen én werkvermogen.

Functioneel Training Doetinchem

Functioneel Trainen in Doetinchem
Verbeter je conditie, word fitter, sterker en vaardiger. Leer nieuwe vaardigheden, zoals de Turkish get up met de kettlebells, rope climbing, stapsgewijs optrekken, opdrukken en verbeter je motorische vaardigheden. Geen niveau is te laag of leeftijd te hoog.

Personal Coaching

Personal Coaching
Persoonlijke begeleiding in Doetinchem. Wij bieden je een oplossing om fitter, sterker en gezonder te leven met professionele en deskundige begeleiding.

Het 4 weken Sterke Start traject helpt je een goede basis te vormen met effectieve krachttraining, voedingsbegeleiding, Personal Training en groepslessen. Verander de oude jij naar de nieuw gelukkige jij!

Ervaringen

Gebaseerd op 16 recensies.
Corine Straub
12/06/2021
Geverifieerd
''Sinds 2 maanden train ik 2x in de week in het bos bij @OptimaalLeefstijl. Ik voelde dat ik een andere prikkel nodig had als het gaat om lichaamsbeweging na de komst van Noah. Ik vond het best spannend om krachttraining te gaan doen. Het stond heel ver van mij af. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt. Het bos heeft me daarbij geholpen en de good vibes can Coach Berkay. Ik heb al heel wat grenzen verkend en verlegd. Ik heb veel meer energie en mentaal voel ik me super sterk. Het werkt door op alle lagen voel ik. Nooit gedacht, maar ik verheugd me op iedere training.''
Andy Tahitu
07/05/2021
Geverifieerd
Na jaren op en af trainen in de sportschool, was mijn grootste probleem het behouden van de continuïteit in het elke week trainen. Vorig jaar besloten om weg te gaan bij de sportschool en bij Berkay te gaan trainen. Financieel betaal ik weliswaar meer per maand :), maar ik krijg er uiteindelijk veel meer voor terug, dankzij Berkay als coach. Een coach die betrokken is, flexibel, en deskundig! Een coach die mijn continuïteit bewaakt en naar nieuwe levels brengt. Verder altijd leuk om tijdens of na de trainingen, nog met nieuwe uitdagende oefeningen te experimenteren! 💪🏽
Martin Jansen
03/01/2021
Geverifieerd
Trainen onder een vakkundige trainer/coach, voor iedere leeftijd en niveau toegankelijk!! Voor 1 op 1 trainen of in een small groep. Zet gewoon de stap en ervaar waartoe jezelf in staat bent.
Volkan Özkaya
01/12/2020
Geverifieerd
Berkay is een professional in niet en hart! Hij weet de juiste snaar te raken per persoon, weet je te motiveren of hij laat je juist een pas op de plaats maken! Heeft mij geholpen om mijn doelen te behalen inclusief het leren aanpakken van mijn valkuilen. Ook zijn nazorg is perfect! Zo heb ik regelmatig contact over mijn voeding en kreeg ik zelfs kleinigheidje als beterschap voor mijn gebroken pols! Zeker een aanrader !
Hassib Arianzay
18/11/2020
Geverifieerd
Zeer positief verrast. Enorm educatief waarbij mijn vorm (techniek) is geperfectioneerd. Berkay heeft het trainingsprogramma aangepast op mijn individuele wensen waarbij realistische doelen zijn opgesteld en behaald. Ik ben op een positieve manier verantwoordelijk gehouden voor mijn prestaties. Mijn mentale gezondheid is eveneens versterkt! Oprecht een aanrader.
Peter Vooren
18/11/2020
Geverifieerd
Ik ben bij Berkay gestart omdat ik al meer dan een jaar geen zin meer had om te fitnessen. Soms liep ik hard, maar ik wilde wat anders. Mijn lijf voelde futloos en ik kreeg vaker kleine klachten door mijn zittende beroep. Sinds mijn start 12 weken geleden, voel ik mij fitter, sterker en mijn lijf verandert langzaamaan mee. De trainingen zijn leuk, uitdagend en zo bedacht, dat je op elk niveau kan worden uitgedaagd. Ik heb maar twee van de 36 workouts gemist! Berkay is een professionele en deskundige coach en trainer. Zijn kennis reikt veel verder dan alleen over trainen en voeding. Tijdens zijn workouts is veel aandacht voor de juiste houding en techniek. Daar heb ik veel aan gehad. Ik hou ook van een drankje en lekker eten. De coaching van Berkay sluit feilloos aan bij mijn behoefte en samen hebben we toch mijn doelen behaald. Ik krijg het idee dat we het echt samen doen. Als het nodig is, vertelt hij je ook wat je liever niet wil horen, om toch die extra stap te maken. Samengevat, of je nu snel resultaat wilt of gewoon lekker wilt bewegen, alleen of in kleine groepjes, Berkay helpt je verder!
Izzet Yekdal
18/11/2020
Geverifieerd
Diverse soort trainingen zowel fysiek als mentaal. Trainen bij een basicfit of fitforfree is verleden tijd voor mij. Optimaal leefstijl zet je lat hoger en zorgt voor zichtbare resultaten. Coach Berkay zorgt voor alles. Bedankt Coach!
b b
21/10/2020
Geverifieerd
Ik vind je echt een geweldige coach Berkay! Je heb veel talent en ervaringen. Vooral je goede adviezen. Ik zie dat je je werk met heel veel liefde en plezier doet, je steekt veel energie in! Je zult het ver schoppen jongen. Ben erg trots op jou!!!!! Houden zo....
Fatih Arslanoglu
15/09/2020
Geverifieerd
Ik heb lange tijd bij een sportschool gesport, verschillende lessen geprobeerd, maar nooit daadwerkelijk coaching gekregen die mij echt verder hielp. De wekelijkse evaluaties en het verzamelen van data met Berkay maakten dat ik niet meer op gevoel maar met keiharde feiten vooruit begon te gaan. Inmiddels is mijn fitheid toegenomen en zet ik nieuwe persoonlijke records met de grote krachtoefeningen. Super begeleiding!

Abonnement & Tarieven

1x per week

€39,-

Per 4 weken

2x per week

€49,-

Per 4 weken

Onbeperkt

€59,-

Per 4 weken

Sterke Start!

€180,-

Per traject

Laten we starten

Hallo!

Ik ben
coach Berkay
Laten we starten

Personal coach Berkay
Scroll naar top