Wat is passief rusten?

Passief rusten

Deel dit bericht op:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Passief rusten

Passief rusten

Passief rust is het tegenovergestelde van actief rust en wordt omschreven als een periode tussen je oefeningen waarbij je uitrust terwijl je inactief bent. Je gaat na een aantal squats te hebben gemaakt zittend, staand of liggend rusten.

Voordelen van passieve rust

    • Omdat je niet in beweging blijft, daalt je hartslag sneller. Hierdoor kom je lichaam sneller tot rust.
    • Passief rusten kan ervoor zorgen dat je tussen je oefeningen door beter uitgerust bent. Je bent namelijk minder actief, waardoor je makkelijker kan herstellen.
    • Omdat je in niet in beweging blijft, kan je makkelijker ontspannen. De verklaring hiervoor is dat je adrenalinelevel lager ligt.

Sporten met persoonlijke en deskundige begeleiding

Vind je het lastig om zelf te bepalen wat je moet doen om een effectieve training neer te zetten? Wil je snel aan de slag gaan met het veranderen van je leefstijl en starten met het behalen van je persoonlijke doelen? Dan helpen de professionals van Optimaal Leefstijl Doetinchem met professionele en deskundige begeleiding je graag op weg naar een fittere, gezondere en vitalere levensstijl. Zo staan onze personal trainers en coaches voor je klaar om je te helpen met voldoende beweging, gezond voedingspatroon en goede gewoontes die voor jou haalbaar zijn. Samen gaan we uitdagingen aan en verpletteren we ze! Klinkt dit als muziek in de oren? Meld je dan nu aan voor het 4 weken Sterke Start Traject.

Middels het Sterke Start traject maak je met personal trainingen, personal coaching en coaching op voeding een sterke start en leer je gezonde gewoontes eigen te maken die voor jou werken. Start vandaag met jouw leefstijl positief te veranderen. Plan snel een gratis kennismakingsgesprek in.

Deel dit bericht op:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Wellicht ook interessant

Scroll naar boven